Myyntipöytä

 Tällä myyntipöydällä myymme ylimääräisiä itsetehtyjä käsitöitämme. ROHKEUSKORUJA  (6e tai 8e /kpl)

Tein muutamia eläinkoruja myyntiinkin. 
Jos haluat ostaa jonkun näistä, tee ensin varaus tämän myyntipöydän kommenttikenttään ja laita sen jälkeen sähköpostia (osoitteeseen alttoliisa(at)gmail.com) postittamista varten.

Hinnat:
6e: korut 1-16
8e: korut 17-22 (tehty Schleich-keräilyeläimistä)

Postikulut yhdelle korulle on 1,20e (paitsi gorillan postitus maksaa enemmän, koska sillä on niin leveät hartiat;). 
Jos haluat ostaa useamman, katson postikulut erikseen. 

Kaikki korut mahtuvat myös aikuiselle. Koruissa on turvalukko, joka aukeaa kovasta vedosta. Lapselle nauhan pituutta voi lyhentää halutessaan.  


1. Gorilla
2. Leijona
3. Gaselli
4. Tiikeri
5. Kirahvi
 
6. Krokotiili
7. Krokotiili
8. Seepra
9. Dinosaurus
10. Dinosaurus
 
11. Kissa
12. Lammas
13. Pässi
14. Hevonen
15. Koira 1
16. Koira 2

17. Koiranpentu
18. Koiranpentu
19. Koiranpentu
20. Koiranpentu
21. Ketunpoikanen
22. Ketunpoikanen

Näitä Schleich-eläimistä (17-22) tehtyjä koruja voin tehdä lisää, jos joku mieluinen on päässyt loppumaan. Laita silloin viestiä osoitteeseen alttoliisa(at)gmail.com. 


Pakkaan korut samallalailla kuin allaolevassa kuvassa. Paketin taakse ollaan liimattu yleensä pieni tarina siitä, miten eläinkoru voi toimia myös rohkeuskoruna. ♥"Rohkeuskorun tarinaEräänä tavallisena arkipäivänä Veeti-niminen poika joutui menemään hammaslääkäriin. Häntä jännitti niin, ettei käynnistä meinannut tulla mitään. Silloin äiti keksi rohkeuskorun. Hän laittoi Veetin lempieläimen nauhaan, ripusti sen pojan kaulaan ja sanoi: jos tämä tulee mukaasi, uskaltaisitko sitten mennä? Veeti puristi pientä eläintä kourassaan ja avasi hetken päästä kätensä. Heti tuntui hiukan paremmalta. Siitä lähtien eläinkoru kulki Veetin mukana ja sen avulla hän selvisi monista kiperistä tilanteista"
 

9 kommenttia: